Vision

 

DET GODE LIV I SYDDJURS

Alternativets Syddjurs er en empatisk kommune. Her lytter vi til hinanden, her tager vi hensyn til hinanden og her vi skaber respektfulde løsninger for alle.

Alternativets Syddjurs er borgernes kommune. Her søger vi løsninger ud fra ønsket om det gode liv og her tager vi udgangspunkt i mennesket. Alternativets Syddjurs er en kommune, hvor vi arbejder sammen om at finde nye, holdbare løsninger på de udfordringer, vi står over for.

Alternativets Syddjurs er en kommune, hvor personlig frihed, social værdighed, sammenhængskraft og fællesskab er bærende værdier. Alternativets Syddjurs er en inddragende kommune, hvor politik skabes af de borgere, der drømmer og færdes i den. En kommune, der reagerer på de behov, vi som borgere giver udtryk for - og hvor dialogen har afsæt i, at alle ønsker det bedste for alle kommunens borgere.

 

Alternativets Syddjurs er en nysgerrig og åben kommune, der stiller sig til rådighed som et eksperimentarium for nye løsninger i forhold til nye fællesskaber, iværksættere, ulighed, trafik og meget andet. En kommune, hvor vi tør stille vanskelige spørgsmål - og hvor vi ikke er bange for at søge vanskelige løsninger.

Alternativets Syddjurs er en kunstnerisk og kreativ kommune, hvor kunst og musik trives, og hvor menneskets skabertrang understøttes. Alternativets Syddjurs er for dig, som kan mærke, at noget er sat i bevægelse. Som fornemmer, at noget nyt er ved at afløse det gamle. Som ønsker en anden måde at tænke demokrati, vækst, arbejdsliv, ansvar og livskvalitet på.

Alternativet Syddjurs er et håb, en drøm, en længsel efter mening, betydning og medmenneskelige relationer. Vi kommer med svar på det, der sker i verden i dag.

Alternativets Syddjurs vil den grønne omstilling med bæredygtige løsninger.

Alternativets Syddjurs går ind for helhedspolitik med fokus på det gode liv. Derfor udvikler vi politik med udgangspunkt i den miljømæssige, den sociale og den økonomiske bundlinje.

Syddjurs viser vejen for det nye Danmark. Alternativet i Syddjurs har en vision, vi er drevet af en tro og vi vil plante et håb. Det er en vision om et sammenhængende Danmark, om et bæredygtigt Danmark, og en vision om, at vi kan vise en vej her i Syddjurs kommune. At vi har mulighederne. Og at vi skal gribe dem nu.